Maak ZuidplasReageer, denk en doe mee!

Dorrestein Noord

De gemeente start met de voorbereidingen voor het opknappen van de openbare ruimte in Dorrestein-Noord. We zien graag dat Dorrestein-Noord klaar is voor de toekomst en gaan hierover in gesprek met bewoners en ondernemers in het gebied. In een deel (zie plangebied achterzijde) van Dorrestein-Noord vervangen we onder andere de bestrating en het openbaar groen. Ook hogen we de straten op naar de oorspronkelijke hoogte en bekijken we wat ervoor nodig is dat de openbare ruimte veranderingen in het klimaat – zoals wateroverlast en hittestress - aan kan.

Planning

Het project bevindt zich op dit moment in de opstartfase. De komende tijd voeren we gesprekken over de wensen en mogelijkheden om uiteindelijk te komen tot een ontwerp. Na deze ontwerpfase begint de voorbereiding van de werkzaamheden. Het duurt dus nog wel een tijd voordat de daadwerkelijke werkzaamheden starten. Omdat het om een heel groot gebied gaat, pakken we dit in fases aan en dit duurt enkele jaren.

Vragen?

U kunt in het vervolg alles nalezen over dit project op deze pagina. Makkelijker is alles te volgen via de BouwApp. Download deze gratis app en volg het project Dorrestein-Noord. Als u vragen heeft over de aanpak van het onderhoud in Dorrestein-Noord kunt u die ook via de BouwApp stellen.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.
Cookie-instellingen