Maak ZuidplasReageer, denk en doe mee!

Denk mee over de schoollocaties in de wijk Zuidplas

De basisscholen Gideon, de Wingerd en de Prins Willem Alexanderschool liggen in de wijk Zuidplas en zijn aan vervanging toe. Zij zijn gebouwd in de jaren 70 van de vorige eeuw en voldoen niet meer aan de normen van nu. Daarom gaat de gemeente vervangende nieuwbouw (of verbouw) realiseren.

Deze wijk bestaat uit de Velden en Dalen, Kruiden en Mossen, het Raadhuisplein, de Parallelweg-Zuid en de Doortocht. Om de meningen en wensen over de nieuwbouw voor deze scholen op te halen in de omgeving (wijk Zuidplas) en bij de ouders van de kinderen op deze scholen, zijn zij uitgenodigd om een enquête in te vullen. Deze enquête heeft hier open gestaan in de periode 15-28 september 2023 en is inmiddels gesloten.

 

 

 

Uw mening telt!

De resultaten van de enquete worden verwerkt en gepresenteerd tijdens een informatieavond in november 2023. Hiervoor worden uitnodigingen verstuurd en wordt een aankondiging geplaatst in het nieuwsblad Hart van Holland. Op basis van een ieders inbreng, de uitkomsten van de noodzakelijke onderzoeken en de enquête gaan we kijken welke oplossingen er mogelijk zijn. 

Ook de mening van de leerlingen is belangrijk

Vanaf 2 oktober schrijven we voor de leerlingen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar een tekenwedstrijd uit en vragen we leerlingen van 10 t/m 12 jaar deel te nemen aan Swipocratie.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de schoollocaties in de wijk Zuidplas verwijzen wij u naar: https://www.zuidplas.nl/nieuwbouw-basisscholen-wijk-zuidplas.

Cookie-instellingen